De gids voor snijbestendige handschoenen

Vind met CutRest® de ideale snijbestendige handschoen voor elke klus. Onze handige zoek- en vergelijkingstool helpt u de beste bescherming vinden voor uw situatie

LAAT ONS U HELPEN ONGELUKKEN VOORKOMEN

Ongevallen op het werk vinden plaats wanneer u ze het minst verwacht. Statistieken die worden geleverd door Eurostat, het statistisch bureau van de Europese Unie, laten zien dat 22% van alle arbeidsongevallen handletsel met zich meebracht. Daarom is dit, naast rugpijn, het meest voorkomende type letsel. Deze verwondingen zijn vaak het gevolg van onjuiste uitrusting of het ontbreken van handbescherming op het moment van het ongeval, waarbij met name handen en vingers kwetsbaar zijn voor snijongevallen.

 

Daarom maakt SHOWA gebruik van ISO 13997-testmethoden om klanten een nauwkeurig en realistisch beeld te geven van de bescherming tegen snijwonden die elke handschoen biedt. Bij deze methoden wordt gebruikgemaakt van geavanceerde technologie om zo nauwkeurig mogelijk te meten hoeveel kracht een handschoen kan weerstaan. Zo beschermt u uw handen en bespaart u tijd en geld met beschermende uitrusting die bestand is tegen maximaal 45 newton.

2.643.000

arbeidsongevallen gerapporteerd in 2010 in EU

4 DAGEN

arbeidsverzuim gemiddeld per ongeval

37.244.242

dagen verzuim (FR 2011)

€ 3,841

gemiddelde kosten van ongevallen met verzuim (FR 2011)

€ 37,297

gemiddelde kosten van ongevallen die leiden tot blijvende invaliditeit

*Statistieken gebaseerd op Carsat Frankrijk 2011, "Work accident" en Eurostat "Accidents at work by ISCO and employment status", 2010

Zoek wat u past

Maak uw keuze uit snijweerstand volgens EN388 en ANSI, handschoenmaterialen, polymeercoating en grippatronen. U kunt ook aangeven of u handschoenen wilt voor handbescherming of mouwen voor armbescherming.

Bladeren in handschoenen

Getoonde handschoenen