EBT


Hvad er det:

Vores Eco Best-teknologi (EBT) er den banebrydende innovation, der gør vores handsker fuldt biologisk nedbrydelige, bæredygtige og de første af deres slags.


Hvordan fungerer det:

Når handskerne smides på lossepladsen, fortærer, omsætter og nedbryder mikroorganismer EBT-materialerne til tre naturlige bestanddele – organisk jord, methan og kuldioxid. Det genererer gødning og efterlader intet restaffald.


Hvor forsvinder de hen:

EBT kræver biologisk aktive lossepladser for at opnå biologisk nedbrydning. Det betyder, at handsker med EBT ikke begynder at blive biologisk nedbrudte, før de kasseres. Disse egenskaber er blevet vurderet af uafhængige, certificerede laboratorier, som benytter de internationale ASTM-testmetoder (ASTM D5511).


Hvorfor er det vigtigt:

Overvej hvor stort et antal engangshandsker der bruges hver dag på hospitaler, kontorer, skoler, lagerbygninger, laboratorier og tilmed i vores private hjem. Antallet er astronomisk. Med EBT hjælper vi med at bevare kloden ved at fremme den enkelte handskes nedbrydningsproces med op til 100 år.* Hver eneste handske gør en forskel.

*Afhængigt af klimaet og placeringen af lossepladsen.

EBT handsker

  • No Chemical

  • No Chemical

  • No Chemical